top of page
Party DJ B&W

OM FENOMEN

Upplevelse, minne, underhållning, tema & service.

Sedan år 2000 har personerna bakom Fenomen gett underhållning till invånarna i Malmö med omnejd genom att tillhandahålla olika klubbkoncept & nattklubbar. Av detta har vi tagit den bästa erfarenheten av det gamla och nya.

Fenomen är en klubbkoncept som bygger på 5 stjärnor: upplevelse, minne, underhållning, tema & service.

UPPLEVELSE

Att du som gäst känner att Fenomen välkomnar dig och dina vänner med öppna armar från dörren till baren och dansgolvet. Att du efter en kväll hos oss känner en längtan till nästa event.

MINNE

En bild säger mer än tusen ord. En kul kväll med sina vänner eller kollegor kan bli minnesvärd och kan fastna på bild av vår vimmelfotograf eller varför inte en hashtag på instagram #klubbfenomen

UNDERHÅLLNING 

Musiken står i fokus för underhållningen med våra mångåriga erfarna DJs som blandar en skön mix av RnB, Soul, Funk & Hits från 90- och 00-talet med lite inslag av dagens hits. Här kommer du kunna få höra hits från gamla eran som 112, Michael Jackson, Usher, Destiny´s Child och LL Cool J men även dagens artister som The Weeknd, Ariana Grande och Maluma.  Shower och artister är en annan del som vi kommer lägga fokus på som kommer överraska er.

TEMA 

Detta är nåt vi tycker är kul och det finns en stor efterfrågan om. Vi kommer alltid köra något tema på våra events där vi går all in på exempel dekorationer eller shower. Dresscoden är alltid valfritt men vi ser gärna att du följer temat som till exempel Halloween som gör kvällen ännu mer magisk.

SERVICE 

Vår prioritering i vår service är hög standar så du som gäst upplever det från dörren, garderoben, baren och vippen. Vi kommer att erbjuda förköpsbiljetter med egen kösystem, VIP bord samt olika paket av tjänster som uppdateras här på vår hemsida under nyheter.  Vi hör gärna på din röst där du kan kontakta oss om frågor, VIP bord,

consigliere tjänster, eller din upplevelse.

VARMT VÄLKOMNA!

Om: Om
bottom of page